News

Zbatimi i normave të Qarkullimit Rrugor

Edukimi qytetar ne zbatimin e normave te Qarkullimit Rrugor: si drejtues mjetesh dhe si kalimtare…
Ne New York High School vijne specialistet e Qarkullimit Rrugor te Tiranes: Taulant Gjoka, Juliana Hysi e Adriatik Qendro, per te bashkebiseduar me maturantet mbi kete teme…⛔️🛑
Keshilla per shoferet e rinj, rreziku i shpejtesise, masat ndeshkimore, heqja e patentes dhe pergjegjesite qytetare per gjithsecilin…👮‍♂️👮‍♀️.
Dhe edukimi vijon ne New York High School 😊

Leave a comment