News

Vizitë në Muzeun e Bankës së Shqipërisë

Në kuadër të programit të lëndës Business and Economics in English, maturantët e New York High School realizuan një vizitë në Muzeun e Bankës së Shqipërisë ku u prezantuan me koleksione nga monedhat e sistemeve monetare që kanë ekzistuar në territoret e vendit tonë, duke nisur nga shek. V p.e.s.
Nxënësit u njohën me çështje të ndryshme të bankingut qendror dhe edukimit financiar. 💰💴💵💱

Leave a comment