News

Vizitë ne ambientet e jashtme të hidrocentralit Lanabregas

Pas nje jave intensive, per te kaluar ne nje tjeter menyre kohe se bashku, klasa 11-3, zhvilluan nje ekskursion te shkurter ne natyren e bukur te malit te Dajtit. Per shkak te rregullave ne kushtet e pandemise se COVID-19, vizituan ambientet e jashtme te hidrocentralit Lanabregas dhe mesuan si shnderrohet energjia e ujit ne energji elektrike, proces i cili behej ne nje tunel te posacem.
Dreka ne nje nga restorantet e zones, ne ajer te paster me ushqime te shendetshme, ishte mbyllja me e bukur qe mund t’i behej nje dite si kjo.

 

Leave a comment