News

Vizitë në ambientet e Bibliotekës Kombëtare

Nxënësit e Klubit të Letërsisë të New York High School, vizituan sot në ambientet e Bibliotekës Kombetare një ekspozitë të hapur me rastin e 85-vjetorit të shkrimtarit Ismail Kadare.

Botime të para viteve 90-të në gazeta, revista dhe shtëpi botuese, zgjuan kureshtjen tonë për t’i parë më nga afër ato, si relike të çmuara të një letërsie e cila vazhdon të lexohet me të njejten vëmendje edhe sot. 📚📖☺️

Leave a comment