Vende Vakante

Mësues/e të Gjuhës së huaj Turke
Gjimnazi New York High School kërkon të punësojë mësues/e të Gjuhës së huaj Turke.

 

Apliko tani në ✉ hr@ims.edu.al

 

Mësuese të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

Gjimnazi New York High School kërkon të punësojë mësuese të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

Aplikoni në hr@ims.edu.al

Teacher of Informatics + IT Assistant

New York High School (NYHS) – part of Maarif Foundation in Tirana, is accepting applications to fill one vacancy in the position “Teacher of Informatics + IT Assistant”. Applicants must demonstrate expertise in teaching, monitoring and maintain the IT system; computer Network, Database Systems, installations, configurations and services in the required environments as well as various school activities. Cultural adaptability, the ability to collaborate well in a multiethnic environment as well as a good level of English are valued qualities.

Mësues (parashkollor)

Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë mësimëdhënie dhe kushte të standarteve bashkëkohore, zhvillim dhe zgjerim të njohurive dhe aftësive të secilit prej fëmijëve tanë. Grupi ynë është punëdhënës i mundësive të barabarta. Për këtë qëllim jemi duke kërkuar: Mësues të Ciklit Parashkollor

Kuzhinier dhe Ndihmës kuzhinier

Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë mësimëdhënie dhe kushte të standarteve bashkëkohore, zhvillim dhe zgjerim të njohurive dhe aftësive të secilit prej fëmijëve tanë.  Grupi ynë është punëdhënës i mundësive të barabarta. Për këtë qëllim jemi duke kërkuar: Kuzhinier dhe Ndihmes kuzhinier