News

UNË DHE POEZIA

Një buqetë vargjesh nga nxënësit e klasave të dhjeta.
Interpretojnë:
Emi Kutali – “Letër nënës” nga (Sergei Yesenin).
Endri Mucaj – “Letër” nga (Dritëro Agolli).
Hera Celibashi – “Mëmëdheu” nga (Cajupi).
Erma Mici – “Ekstaza Pranverore” nga (Migjeni).
Irakli Avdulaj – “Vjeshta” nga (Mjeda).
Megi Brahja – “Dimri” nga (Ismail Kadare).
Sepse poezia flet me gjuhën e shpirtit…

Leave a comment