News

“Unë dhe poezia”, klasa e X

Disa vargje për dëshirat, dashurinë, ëndrrat, ekzistencën njerëzore…

Në projektin me temë “Unë dhe Poezia”, nxënësit e vitit të parë: Adana Coka, Greis Morina, Nikolla Pusha, Emilia Gashi, Endri Gjoni e Bjorn Arapi, ofrojnë shijet e tyre letrare.

Me vargjet e Gëtes, Pushkinit, Rembosë, Rilkes, Dikinsonit, etj., krijohet tabloja e plotë e shpirtit njerëzor….

Shijoni këtë video të veçantë të krijuar nga nxënësit tanë!

Leave a comment