News

TEKNOFEST në Qytetin e Shkodrës

Qyteti i Shkodrës më 21 shkurt priti nxënës nga shkolla të ndryshme të vendit, mes tyre dhe nxënës të klasave të dhjeta New York High School, për Festivalin e Teknologjisë që zhvillohet në Gaziantep, Turqi. 🇹🇷🇦🇱
Mes videove të ndryshme të TEKNOFEST, fjalimeve nga personalitete të ndryshme të fondacionit “Maarif” dhe “Yunus Emre”, nxënësit morën një shkëndijë për të zhvilluar idetë e tyre inovatore 📚🚀🛰
Udhëtimi në Shkodër u parapri nga një shëtitje në Kalanë e Rozafës dhe një shëtitje buzë Drinit.😊🏞

Leave a comment