News

Të mësuarit në kushtet e shtëpisë (Reflektime rreth situatës së pazakontë)

“Njerëzit nuk janë të aftë të ndikojnë tek ngjarjet, por mund të kontrollojnë sjelljen e tyre ndaj këtyre ngjarjeve”.

Në një shkrim të bërë nga Dr. Aida Zhupa për median online, prezantohet dhe jepet reflektim më i gjerë i gjendjes që nxënësit dhe mësuesit po kalojnë në këtë kohë.
“Të mësuarit në kushte shtëpie”, gjithë elementët e saj pozitivë ndër ta dhe konkurset argëtuese të zhvilluara nga shkolla jonë, të gjitha të përfshira në këtë shkrim për të mos u humbur!

Jemi krenarë për vijimësinë e procesit mësimor dhe seriozitetit, angazhimit maksimal të fëmijëve dhe prindërve të tyre, duke mos harruar ata që na e kanë lehtësuar këtë gjendje: mësuesit e palodhur! 💻📖📚
Bashkë do t’ja dalim!

Faleminderit të gjithëve! 👏

ARTIKULLI I PLOTE

Leave a comment