TË FTUARIT TANË NË NYHS

87420837_1443703525789317_7645870535179501568_o
Një takim i veçantë me Prof. Asoc. Dr e gjuhës shqipe Linda Mënikun
87160209_1442052119287791_170488902908379136_o
Bisedë me astrofizikanen shqiptare znj. Mimoza Hafizi
84867545_1431913470301656_7247915972386881536_o
Takim me psikologen Dr. Arbiola Halimi
83729155_1422963857863284_4408172326001049600_o
Edukimi qytetar në zbatimin e normave të Qarkullimit Rrugor

Edukimi qytetar ne zbatimin e normave te Qarkullimit Rrugor: si drejtues mjetesh dhe si kalimtarë… Në New York High School vijnë specialistët e Qarkullimit Rrugor të Tiranës: Taulant Gjoka, Juliana Hysi e Adriatik Qëndro, për të bashkëbiseduar me maturantët mbi këtë temë. Këshilla për shoferët e rinj, rreziku i shpejtësisë, masat ndëshkimore, heqja e patentës […]