News

Takimi online me Znj. Denata Toçe.

Në gjimnazin “New York High School” tradita e aktiviteteve me të ftuarit, vazhdon edhe online.
Për të mbështetur dhe motivuar nxënësit tanë në këtë situatë të vështirë, për të rritur sigurinë dhe për të përballuar sa më mirë stresin psikologjik u organizua takimi në platformën Zoom me psikologen e njohur Znj. Denata Toçe.
Në këtë aktivitet ishin pjesmarrës drejtues të shkollës, maturantë dhe nxënës të klasës së XI, si edhe prindërit, e mësuesit e tyre.
Më poshtë kemi shkëputur një pjesë nga aktiviteti i zhvilluar dje me psikologen 💻📚📖😊

Takimi me psikologen Denada Toçe

Në gjimnazin "New York High School" tradita e aktiviteteve me të ftuarit, vazhdon edhe online. Për të mbështetur dhe motivuar nxënësit tanë në këtë situatë të vështirë, për të rritur sigurinë dhe për të përballuar sa më mirë stresin psikologjik u organizua takimi në platformën Zoom me psikologen e njohur Znj. Denata Toçe. Në këtë aktivitet ishin pjesmarrës drejtues të shkollës, maturantë dhe nxënës të klasës së XI, si edhe prindërit, e mësuesit e tyre.Më poshtë kemi shkëputur një pjesë nga aktiviteti i zhvilluar dje me psikologen 💻📚📖😊

Geplaatst door New York High School op Donderdag 7 mei 2020

Leave a comment