News

Takimi me aktorin e mirënjohur Ercan Kesal

Në 18 nëntor 2019, është organizuar eventi i pritjes së aktorit të njohur të telenovelës turke “Çukur”, Ercan Kesal, të njohur me rolin e IDRIS BABA në ambientet e Universitetit të New York Tirana. Ndër pjesëmarrësit kanë qenë të pranishëm edhe nxënësit e klubit turk të New York High School të cilët kanë dashur ta njohin më nga afër jetën e aktorit. Një takim i bukur me aktorin dhe doktorin Ercan Kesal i cili i është përgjigjur pyetjeve të nxënësve lidhur me jetën private të tij.

Leave a comment