News

Takim me z.Atakan Doğan – Atashe i Arsimit të Ambasadës së Republikës së Turqisë në Tiranë

Më datë 7 Shkurt në ambjentet e International Maarif Schools of Albania, në New York High School erdhi për një vizitë kortezie Atasheu i Arsimit të Ambasadës së Republikës së Turqisë në Tiranë, z.Atakan Doğan dhe u informua rreth shkollave dhe veprimtarive të saj.
Në vizitën e tij u bisedua për bashkëpunime të ndryshme në të ardhmen.
Në përfundim, ai i dhuroi bibliotekës sonë disa libra që kanë të bëjnë me kulturën dhe letersinë turke. 😊📚📖

Leave a comment