News

Takim me fitueset e çmimit të parë në kimi

Në shkollën tonë, New York High School, në lëndën e kimisë dhe biologjisë zhvillohen orë të veçanta për të përgatitur nxënësit për olimpiadat 👩‍🏫📚📖
Si rezultat i një pune intensive të nxënësve dhe mësuesve, edhe këtë vit arritëm të fitojmë dy vende të para në olimpiadën e kimisë dhe një vend të parë në olimpiadën e biologjisë 🏆🥇🎉
Ndërkaq, ditën e sotme, në New York High School realizuam një takim me fitueset e çmimit të parë në kimi: Klea Hasa dhe Ana Dumani si dhe fituesja e çmimit të parë në biologji, Antea Metaliaj në praninë administratorit të shkollës, z. Mehmet Isiker, drejtoreshës Lidra Mejdani si dhe mësueseve të biologjisë e kimisë, puna e të cilave u shpërblye me rezultatin final 😊

Krenarë për nxënësit tanë! 👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓🤗

Suksese të mëtejshme!🥇🏆🎉

 

Leave a comment