News

Struktura dhe funksioni i zemrës

Ditën e sotme me klasat e dhjeta të New York High School në lëndën e biologjisë u zhvillua tema: Struktura dhe funksioni i zemrës. 🖊️📝📚

Struktura dhe funksioni i zemrës

Ditën e sotme me klasat e dhjeta të New York High School në lëndën e biologjisë u zhvillua tema: Struktura dhe funksioni i zemrës. 🖊️📝📚

Geplaatst door New York High School op Donderdag 9 april 2020

Leave a comment