Aktivitete Informuese

13
April
  • 10:00 am to 4:00 pm
  • Sheshi Skënderbej, 1001 Tirana, Albania
Panairi Ndërkombëtar i Edukimit Tiranë
Panairi Ndërkombëtar i Edukimit Tiranë 2019 do të organizohet për herë të parë. Panairi synon t'i mirëpresë të gjithë studentët dhe prindërit që kërkojnë të gjitha llojet e programeve studimore dhe bursave jashtë vendit. Përveç kësaj, do të ketë prezantime dhe seminare universitare. Ju nuk mund të humbisni këtë Panair! Ne do të rekrutojmë studentë [...]