News

Sot ra zilja e fundit për maturantët tanë!

Sot përfunduan një nga rrugëtimet më të gjata e të rëndësishme të jetës së tyre!

Mes lotësh e buzëqeshjesh, pavarësisht situatës së vështirë, nxënësit tanë e mbyllën me sukses këtë trevjeçar kyç të jetës së tyre!

Në New York High School mësuat të hidhni hapin për të arritur yjet, dhe bashkë me stafin e kualifikuar dhe të dedikuar ndaj jush, ju urojmë shumë suksese dhe arritje në jetën tuaj!

JEMI KRENARË PËR JU!

JENI MË TË MIRËT!

Leave a comment