News

Shoqata Tumed Shqipëri vizitë kortezie në NYHS

Shoqata Tumed Shqipëri bëri një vizitë kortezie Drejtorit të Gjimnazit New York Hight School z. Mehmet Işıker, ku u bisedua rreth Bursave të Turqisë dhe iu dhurua një plaketë falenderimi për mbështetjen që ka treguar gjithmonë në aktivitetet tona.

Leave a comment