News

Shfaqje teatrale “Norm dhe Ahmed”

Të përdorim gjuhën e dashurisë, pa u krekosur, pa diferencuar. Urrejtja mbjell urrejtje- ishte ky  mesazhi i përcjellë mjeshtërisht nga loja e aktoreve në shfaqjen teatrale titulluar “Norm dhe Ahmed”, shfaqur në skenën e  “arTurbina” në Tirane.
Një temë aktuale me mesazhe universale, i drejtoi nxënësit të kuptonin cfarë mbjell dhuna  e diferencimi racor. Një fund tragjik, tronditës, që përcaktoi fatin e hidhur të një studenti, me një botë të bukur e shpirt të pasur.