News

Regjistrimet kanë filluar!

Viti i ri shkollor nis më herët këtë vit dhe jo vetëm kaq!

Për të gjithë ata që vendosin të regjistrohen në këtë periudhë, përfitojnë nga ulja jonë speciale!

Ç’prisni ende?

📌 Nxitoni të bëheni pjesë e familjes sonë të madhe!

📝 Regjistrimet kanë filluar!

Ne ju mirëpresim!  👩‍💻👩‍🏫🏆

Leave a comment