News

Proud to be a member of the Maarif Family!

Shkollat “New York High School” dhe “New York Basic Education”, anëtare të Fondacionit Turk Maarif, me misionin për të edukuar njeriun e mirë/dobishëm dhe me shkolla në 43 vende të botës janë bërë një markë/model në arsimin ndërkombëtar.
Ne, si shkolla “New York”, duke shfrytëzuar përvojën e Fondacionit Turk Maarif në Shqipëri, besojmë se kemi arritur në nivelet më të larta në procesin e arsimit/edukimit në distancë!
Falënderojmë përzemërsisht të gjithë prindërit që na besuan ne gjatë këtij procesi dhe na mbështetën me reagimet e tyre pozitive!

Ndihemi krenarë që jemi anëtarë të Familjes së Fondacionit Turk Maarif!

Leave a comment