News

Presidenti i New York High School

Diten e hënë, më 26 tetor, në ambientet e New York High School, u zhvilluan zgjedhjet për presidentin e shkollës.
Kandidatët Ana Selmani dhe Arbias Vllacaj, në platformat e tyre, premtuan një sërë aktivitetesh artistike e sportive, për të nxitur frymën e bashkëpunimit mes nxënësve.
Pas votimeve te fshehta, President i New York High School, me shumicë votash, u shpall Arbias Vllacaj 🏆🥇
Urime Arbias dhe suksese në detyrën e re 😊

Leave a comment