News

PASDITE ARGËTUESE ME NXËNËSIT E KLASAVE TË 10-ta

Në mbyllje të një jave pune intensive, nxënësit e X – 3 dhe X – 5, kaluan një pasdite të këndshme pranë kompleksit argëtues LATITUDE.
Momente të papërsëritshme, emocione, adrenaline e kënaqesi pa fund.
Në shoqërine e njeri – tjetrit, nxënësit shijuan, për 90 minuta, entuziazmin e aktiviteteve sportive dhe socializimit në ekip. Viti shkollor sapo ka filluar.
Të tjera aktivitete na presin…

Leave a comment