News

Ora e Biologjisë në Natyrë

Nxënësit e New York Basic Education dhe New York High-School, pjesë e Fondacionit Maarif, zhvilluan orën e tyre të biologjisë në parkun qëndror të qytetit.E ku ka më bukur kur mësimi shoqërohet me ajrin e pastër të kodrave të liqenit, ku në 360 gradë mund të shohësh vetëm, gjelbërim!
Pas orës së Biologjisë, ne përqafuam nismën e Bashkisë Tiranë “Mbill një pemë”!
Falenderojmë Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë për këtë eksperiencë kaq të bukur!

Leave a comment