News

NYHS u zhvillua aktiviteti me temë ‘Sida’

Sot në New York High School u zhvillua aktiviteti me temë ‘Sida’. Në këtë aktivitet u diskutua rreth mënyrës se si transmetohet virusi i HIV, çfarë është ai dhe si shkaktohet sëmundja e Sidës.
Falendërojmë mësueset e biologjisë dhe te kimisë si dhe nxënësit e viteve të dyta e të treta për realizimin e këtij aktiviteti 😊

Leave a comment