News

NYHS online talent show

Edhe pse kohë pandemie, kur mësimi për NYHS-në zhvillohet online, nxënësit tanë të talentuar (konkurentë edhe në Art Fest Tirana 2021), na dhuruan kënaqësi nga ambientet e shkollës, me një nga këngët më të bukura shqiptare.
Tingujt e pianos e të kitarës nga Xhulia e Arbi, si dhe zëri i ëmbël i Ermës, në këto ditë të ftohta, na falën ngrohtësi e qetësi…

Leave a comment