News

NYHS kampion në basketboll për femra dhe meshkuj

Kupa e trete ne basketboll per djem dhe kupa e pare per vajza, mberrin ne New York High School…. Kampionet tone, na emocionuan serisht….. Nje fitore e merituar- fryt i pasionit per sportin, frymes ne ekip dhe, padyshim, keshillave te mira te prof. Ilirit dhe zysh. Arvises.

Leave a comment