News

NYHS EXHIBITION VISIT

Nxënesit e NYHS vizituan ekspozitën e piktorit Gezim Leka “Lutja”.
Pikturat, kryesisht autoportrete të autorit, në momente të ndryshme meditimi e krijimtarie, përcillnin idenë që çdo pikturë, çdo krijim i tij, është një lutje ndaj natyrës, që fillon me lindjen e diellit dhe nuk mbaron kurrë, duke i dhëne kështu jetë veprave të tij.

Leave a comment