News

Nxënësit vizitojnë Muzeun e Shkencave të Natyrës

Nxenesit e klasave te 10-ta te New York High School, vizituan Muzeun e Shkencave te Natyres. Permes stendave te muzeut u informuan dhe pane shume nga gjallesat tokesore dhe ujore, duke marre keshtu pergjigje per pyetje mbi boten e gjalle.
Kjo dhe te tjera ekspedita, pasurojne edhe me tej njohurite e tyre shkencore dhe lene vend per te nxitur eksplorimin e natyres…🔍😄

Leave a comment