News

Një bashkëbisedim me nxënësit e klasës së VIII-të.

Një bashkëbisedim me nxënësit e klasës së VIII-të.
Si po i përjetojnë ditët e izolimit dhe cilat janë pasionet e tyre. Secili prej nxënësve tregoi për ditët e tyre. Një nga nxënësit, Enkeli na tregoi që kishte dëshirë të shkruante poezi. Dhe në ato momente ai krijoi një poezi me 4 vargje.
Në bisedën e ardhshme do diskutojmë rreth dëshirave dhe pasioneve të tyre.
💻📖📚

Leave a comment