News

New York High School: Dezinfektimi i ambjentit

Për shkak të gjendjes aktuale të shkaktuar nga COVID-19 ne na është dashur që për 40 ditë të ndjekim mësimin online në New York High School nëpërmjet Collaborate. 💻📚📖

Por edhe pse vijojmë të jemi në shtëpi, ne nuk harrojmë të mbajmë sa më pastër ambientin tonë të shkollës. 🦠🚫👌
Këto ditë jemi kujdesur për ambientet e shkollës sonë duke e desifektuar atë nga të gjitha anët për të patur një vend të pakontaminuar, të sigurtë e të pastër për nxënësit tanë! 🧤👌

Në zonën më të bukur të Dajtit, nën aromën e mimozave dhe gjelbërimit, ne i mirëpresim të gjithë nxënëxit tanë me padurim të mbushin bankat e shkollës sonë! 😊🎉🛎

Duke studiuar, arrijmë yjet, vetëm në New York High School! 💫🏆🥇👩‍

Leave a comment