News

Në ndihmë të fëmijëve në nevojë

Në ndihmë të fëmijëve në nevojë, nxënësit tanë ofrojnë kontributin e tyre.
 
Me përkushtim dhe dashuri, ne besojmë se ndihma për tjetrin e bën shoqërinë më të mirë dhe botën më të bukur. Nxënësit e “New York High School” në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar, u njohën me historikun e kësaj organizate, duke dhënë kontributin e tyre për fëmijët në nevojë.
Sepse ne besojmë në vlerat njerëzore.
 

Leave a comment