News

“Natyra e dyfishtë e Dritës”

Sot me klasën XII u prezantua shkurtimisht tema:
“Natyra e dyfishtë te Dritës”
Shfaqja e sa si grimcë dhe si valë, për të vazhduar më tej me dukurinë e fotoefektit. 💻📚📖

Leave a comment