News

Muaji i Frankofonisë

Në kuader të Muajit të Frankofonisë dhe në respekt të situatës së krijuar për shkak të Coronavirus në botë, një grup nxënësish të frengjishtes të NYHS kanë bërë një videomesazh ku kanë diçka për t’ju thënë.

Kini mirësinë t’i dëgjoni, pa dashur t’ju marrim kohën tuaj.

Faleminderit !

Leave a comment