News

Minecraft Education Edition

Karantinimi na ndau fizikisht por jo nga dashuria për dijen!

Qëllimi ynë kryesor është edukimi i fëmijëve tanë.

Një nxënës i mirëarsimuar, i plotësuar me gjithë dijet e nevojshme, si dhe shoqëruar me argëtim e aktivitete të ndryshme, i ndihmon ata ta shijojnë gjithë procesin e dijes!

Për këtë, stafi ynë i mësuesve është përditësuar me informacionet më të reja në programin “Minecraft Education Edition” lidhur me mësimin online të shoqëruar me argëtim të orës mësimore

Të gjithë së bashku për një të ardhme sa më të mirë për nxënësit tanë!

Sepse në New York High School duke mësuar arrijmë yjet!

Leave a comment