Panairi Ndërkombëtar i Edukimit Tiranë

Panairi Ndërkombëtar i Edukimit Tiranë

  • Date & Time:
    • April 13 - 14, 2019
    • 10:00 am to 4:00 pm
  • Venue:

    Sheshi Skënderbej, 1001 Tirana, Albania

Panairi Ndërkombëtar i Edukimit Tiranë 2019 do të organizohet për herë të parë. Panairi synon t’i mirëpresë të gjithë studentët dhe prindërit që kërkojnë të gjitha llojet e programeve studimore dhe bursave jashtë vendit. Përveç kësaj, do të ketë prezantime dhe seminare universitare. Ju nuk mund të humbisni këtë Panair! Ne do të rekrutojmë studentë shqiptarë për kolegj ndërkombëtar, bachelor, master, MBA ose programe pasuniversitare.

Hosted by İnternational Maarif Schools of Albania

Join event

2019-4-13 10:00 am 2019-4-14 4:00 pm Europe/Amsterdam Panairi Ndërkombëtar i Edukimit Tiranë Sheshi Skënderbej, 1001 Tirana, Albania
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×