News

Maturantët po bëhen gati për provimet e fundit!

👨‍🎓 Maturantët po bëhen gati për provimet e fundit!
👩‍🏫 Mësuesit tanë i vijnë në ndihmë me udhëzimet dhe përgjigjet ndaj pyetjeve tuaja!
🔔 Bëhuni dhe ju pjese e përgatitjes!

Leave a comment