News

Matematikë : Integrimi me zëvendësim

Vijon mësimi online me anën e Collaborate në New York High School.
Tema e sotme në Matematikë për klasën e XII advance ishte:
Integrimi me zëvendësim
U zhvilluan ushtrime dhe problem rreth temës duke u praktikuar më mirë të njehësojnë
Integralin e një funksioni me metodën e zëvendësimit.

Integrimi me zëvendësim, klasa e XII (Advance)

Vijon mësimi online me anën e Collaborate në New York High School.Tema e sotme në Matematikë për klasën e XII advance ishte:Integrimi me zëvendësimU zhvilluan ushtrime dhe problem rreth temës duke u praktikuar më mirë të njehësojnëIntegralin e një funksioni me metodën e zëvendësimit.https://www.youtube.com/watch?v=ODy9310HDq0

Geplaatst door New York High School op Dinsdag 21 april 2020

Leave a comment