News

Maska e personalizuar: Nensi Meçalla, klasa e X

Gati të shihni krijimet e maskave tona? 🤗 😷
E nisin me maskën e personalizuar nga Nensi Meçalla, klasa e X.
Krijojmë, mbrohemi dhe argëtohemi!

Stay home, stay safe! 🏡 👨‍👩‍👧‍👦

Leave a comment