News

Maska e personalizuar: Jona Demiraj, klasa e X.

Unë di si të mbrohem nga Coronavirus 💪 😷
Po ti? 🤔
Vijojmë me maskën e personalizuar nga Jona Demiraj, klasa e X.
Krijojmë, mbrohemi dhe argëtohemi!

Stay home, stay safe! 🏡👨‍👩‍👧‍👦

 

Leave a comment