News

MAARIF: Duke punuar arrijmë yjet!

Të palodhur dhe të gatshëm për të dalë sa më mirë edhe pse në këtë situatë pandemie, sot zhvilluam mbledhjen me familjen Maarif.
Drejtori i Fondacionit Maarif në Shqipëri, Z. Fatih Cankurt falënderoi të gjithë për punën dhe përpjekjen maksimale të të gjithëve dhe frymës pozitive që pavarësisht rrethanave jemi të gjithë të bashkuar në një qëllim të vetëm:

Duke punuar arrijmë yjet! 😊👩‍🏫👨‍🏫👨‍💻👩‍💻

Proud to be part of the Maarif Family!

 

Leave a comment