News

Live në Instagram me Dr. Pëllumb Pipero

Ende në gjendje karantine dhe nuk dihet kur situata do t’i kthehet normalitetit.😓

Të gjithë jemi në pritje të dritës jeshile por informacioni ndryshon nga një burim tek tjetri!🤔

🔔Sot kemi zgjedhur të zhvillojmë një Video Live në Instagramin tonë me doktorin Pëllumb Pipero!👨‍⚕️

📍Si është situata?
📍Kur do të normalizohet?
📍A do të kemi një verë të qetë apo në karantinë?

📱Shumë pyetje që keni në mendje mund t’i bëni në videon live në Instagram të zhvilluar me doktorin dhe mësuese Marsildën të New York High School!

🔔Ju mirëpresim në SOT në 18:00!!!
Mos mungoni!