News

Lënda e Biologjisë: Sëmundjet e zemrës, parandalimi.

Vijon me sukses mësimi online në NYHS.
Nxënësit e klasës së X sot në lëndën e Biologjisë trajtuan temën:
Sëmundjet e zemrës, parandalimi.
Nxënësit u njohën me sëmundjet e arterieve koronare të zemrës.
Ata mësuan si ti parandalojnë këto sëmundje duke i kushtuar rëndësi dietave ushqimore, aktivitetit fizik dhe kontrollit të përgjithshëm të shëndetit.📚📖

Sëmundjet e zemrës, parandalimi/ Biologji X

Vijon me sukses mësimi online në NYHS.Nxënësit e klasës së X sot në lëndën e Biologjisë trajtuan temën: Sëmundjet e zemrës, parandalimi.Nxënësit u njohën me sëmundjet e arterieve koronare të zemrës.Ata mësuan si ti parandalojnë këto sëmundje duke i kushtuar rëndësi dietave ushqimore, aktivitetit fizik dhe kontrollit të përgjithshëm të shëndetit.🖥️📚📖🖊️

Geplaatst door New York High School op Woensdag 15 april 2020

Leave a comment