News

“Language Learning and Innovation Hackathon”

Another prestigious award kidnapped by New York High School!

“Language Learning and Innovation Hackathon”

The first edition of #Hackathon ended on Thursday night where one of the awards was won by our talented XI class student Edera Ndoj!

Second prize: ′′ Learn on the go “, was a website to practice a language in all situations.

Many successes Edera Ndoj!

We are proud of our talented students!

View this post on Instagram

🚀 Edicioni i parë i #Hackathon përfundoi të enjten në mbrëmje, njihuni me projektet fituese! 🏆 🎉 Çmimi i parë: Ada, një zgjidhje gjithëpërfshirëse për të mësuar gjuhë të folura dhe gjuhët e shenjave Përgëzime për Aurela Latifi, Doruntina Fazliu, Jerinë Musliu dhe Donika Parduzi 🎉 Çmimi i dytë: Learn on the go, një faqe internetI për të praktikuar një gjuhë në të gjitha situatat Përgëzime për Saimir Bunjaku, Edera Ndoj, Dongera Hasani dhe Vlera Mehani 🎉 Çmimi i tretë: Virtuelle, një aplikim për të sfiduar dhe mësuar brenda një komuniteti Përgëzime për Arlinda Shatri, Arron Pirku, Lion Jashari dhe Samir Vllaço Urime për të gjithë pjesëmarrësit! — 🚀 Notre tout premier hackathon a pris fin jeudi soir, découvrez les projets gagnants ! 🏆 🎉 1er prix : Ada, une solution inclusive pour apprendre les langues parlées et signées Bravo à Aurela Latifi, Doruntina Fazliu, Jerinë Musliu et Donika Parduzi 🎉 2e prix : Learn on the go, un site web pour pratiquer une langue dans toutes les situations Bravo à Saimir Bunjaku, Edera Ndoj, Donjetë Hasani et Vlera Mehani 🎉 3e prix : Virtuelle, une application pour se défier et apprendre au sein d'une communauté Bravo à Arlinda Shatri, Arron Pirku, Lion Jashari et Samir Vllaço Félicitations à tous les participants ! @epitech.balkans @francophoniekosovo

A post shared by Alliance Française Pristina (@af_pristina) on

Leave a comment