News

KURSE FALAS PËR MINI MATURËN SHTETËRORE

📢KURSE FALAS PËR MINI MATURËN SHTETËRORE
Të dashur nxënës maturantë a jeni gati për provimet e mini maturës?
Këtë vit për herë të parë ne ju ofrojmë mundësinë e artë!📖📚🏆
“New York Basic Education” dhe “New York High School” ju fton të regjistroheni në kurset e mini maturës shtetërore, të cilat do të zhvillohen FALAS për të gjithë ju nën kujdesin e mësuesve tanë më të kualifikuar!
 

Leave a comment