News

Krenar për fituesit e olimpiadave

“New York High School” numëron, këtë vit shkollor, 12 vende në Olimpiada Kombetare. Nxënësit tanë vijojnë traditën e nisur tashme, që, me punë këmbëngulese e pasion për dijen, të jenë fitues.
Në matematikë, fitoi nxenesja D. Imami (vendi i trete).
Në fizikë, fituan nxenesit R. Tamburi dhe J. Fushekati (vendi i trete).
Në kimi, fituan nxënëset L. Kokona, F. Polo, E. Gjedia (vendi i parë) dhe L. Skifteri (vendi i dytë).
Në biologji, fitoi nxënësja Xh. Lice (vendi i tretë).
Në histori, fitoi nxenesi K. Duro (vendi i parë) nxënësja R. Mehilli (vendi i dyte) dhe F. Nela e A. Vllacaj (vendi i tretë).
U urojme suksese të mëtejshme kampioneve tanë! Dhe besojme se jemi në rrugën e duhur për të nxjerrë në pah, aftësi dhe vlera qytetare…