News

Konkursi:”Muzeu im”, Noel Didini klasa e X.

E nisim konkursin e historikut të “Muzeu im” me Noel Didinin nga klasa e X.

“Kjo relikë e vogël, por shumë e çmuar e familjes sime, është e trashëguar nga stërgjyshja ime dhe është pothuajse 100 vjeçare.
Është e tera e punuar me dorë, material serme me pasqyrë brenda dhe siperfaqja është perle e fildishtë, e pikturuar me ngjyra smalti e fosforeshente, tipike orientale për të ruajtur gjerat me vlerë të një gruaje…
Ime më e ruan me fanatizëm këtë relike.”

Leave a comment