News

Konkursi i Bursave

Përfundoi me sukses Konkursi i Bursave për vitin shkollor 2019 – 2020 në “New York High School”. Ditën e shtunë, (data 6 Prill) në mbyllem, sipas parashikimeve, nje proces të nisur kohë më parë… Behet fjalë për mundësitë që ofron shkolla jonë, për gjithë ata të rinj që duan nje arsimim dinjitoz, nëpërmjet edukimit qytetar, përgatitjes akademike dhe mendimit te pavarur intelektual… Bëhet fjalë për gjithe ata prindër që besojnë në profesionalizmin dhe përkushtimin tonë… . Pjesemarrja, shume më e larte sesa vitet e tjera, e nxënësve në Konkurs, na vendos para përgjegjësisë, per të ruajtur të lartë nivelin tonë të mesimdhënies. Nga ana tjeter, fjalët e ngrohta dhe falenderimet e nxënësve dhe prindërve, na garantuan se jemi në rrugën e duhur, drejt suksesit… Fjalën përshendetëse për të pranishmit, me ketë rast, e mbajtën: Administratori i NYHS dhe NYBE z. Mehmet Işıker, drejtorja e NYHS znj. Lidra Meidani dhe ish – nxënësja e NYHS Sindi Ramaliu (tashme studente e “New York University”)

Slider

Shijoni Sliderin me foto