News

Konkurs “Mësuesi i Sakrificës”

Dita e Mësuesit është afër, prandaj për të tretin vit radhazi ministria e arsimit realizon konkursin e pikturës në rrjete sociale. Edhe pse në një vit të vështirë për të gjithë, mësuesit tanë kanë qenë me përkushtim në krye të detyrës, duke mos u kursyer në asnjë moment dhe duke u bërë heronjtë e shkollave tona. 👩‍🏫🧑‍🏫📚
Si çdo vit, edhe këtë vit, disa nga nxënësit tanë të talentuar, Erlin Likaj dhe Sara Hidri, konkurojnë me pikturat e tyre dedikuar mësuesve me temë “Mësuesin e Sakrificës”, si një dhuratë dhe vlerësim për mësuesin tuaj në këtë 7 Mars. 👩‍🎓👨‍🎓🖌🖼

Leave a comment