News

Klasa e 11-të, Çfarë është Bioteknologjia?

Sot në lëndën e biologjisë me klasën e 11-të realizuam online mësimin me temë: Çfarë është Bioteknologjia?
Në të u fol për Bioteknologjinë si shkencë, përdorimin e saj dhe lidhjen e saj me mikroorganizmat. 💻📚📖

Për më tepër ndiqni në linkun më poshtë mësimin e plotë:

Leave a comment